Kosmetická masáž

KOSMETICKOU  MASÁŽÍ DOCÍLÍTE  NEJEN  KRÁSNOU  PLEŤ, ALE I HARMONII  CELÉHO  ORGANISMU

 Masáž obličeje je nejen velmi příjemná, ale je to nejdůležitější kosmetický úkon, který, pokud je provedený správně, upravuje činnost kolagenových buněk, aby tvořily kolagenová vlákna a fibroblasty produkovaly kyselinu hyaluronovou. Masáží se působí nejen na obličejové svaly, ale hlavně na fascie, které  každý sval obalují. Fasciální síť je potřeba neustále vyživovat a stimulovat masáží, aby se vlákna fascií neslepila a neztuhla. Stárnutí nezastavíme, ale můžeme ho viditelně oddálit.

Při celkovém ošetření obličeje, patří kosmetická masáž mezi nejúčinnější a nejpříjemnější úkony . Dochází ke zklidnění  pleti i celého organismu. Při masáži obličeje se působí na velké množství nervových zakončení v obličeji a dosáhne se tak obrovského relaxačního účinku centrální nervové soustavy i celého těla.

1masaz

Masáž působí  na oběhový systém, zlepšuje se prokrvení a tak se zajistí lepší přísun živin do pleti. Zároveň dochází k odplavení odpadních látek, díky tomu pak pleť nebude vypadat unaveně, ale naopak  působí svěže a odpočatě.

masaz1

Masáží docílíme odstranění povrchových zrohovatělých vrstev kůže, kožní buňky jsou pak lépe vyživovány, pokožka se stává vláčnější,  pevnější a zpomaluje se tvorba vrásek. Uvolňují se mazové žlázy, zlepšuje se látková výměna a upravuje se tvorba tuku. Kosmetickou masáží se uvolňuje napětí svalů, které ovlivňuje náš vzhled.

masaz2

Pravidelnou masáží obličeje lze oddálit stárnutí pleti.

Pro zkvalitnění kosmetického ošetření můžete využít vyjímečných účinků soft laseru, galvanické žehličky, ultrazvukové špachtle, mezoterapie  a jiných kosmetických úkonů, které najdete popsány v jednotlivých rubrikách